Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna runt Juni-Juli 2012 till min mormor då min mamma nyligen hade gått bort i en hjärtinfarkt i 37 års åldern. Min mormor har alltid funnits där för mig.


Mormor

Du finns alltid där för mig när jag behöver dig, hur upptagen du än är. Jag vet alltid att om jag behöver någon kan jag komma till dig. Du fanns där för mig när mamma dog och du fanns där när min pappa inte brydde sig. Du fanns inte bara där för mig, utan också för min hund och det betyder oerhört mycket för mig.

Man kan inte gå en sekund med dig utan att känna sig älskad och man kan verkligen inte gå en sekund utan att skratta och ha roligt med dig. Jag kan inte se mig ett liv utan dig och jag vet verkligen inte vad jag gör när väl den tiden kommer. Jag hoppas den dagen är långt borta och att jag får uppleva många år till tillsammans med dig.

Mamma var så lik dig och förlora dig skulle kännas som om jag förlorade både dig och mamma igen. Jag älskar dig så oerhört mycket att det inte finns ord till det, även om jag ibland kan vara väldigt jobbig eller kaxig och kanske till och med elak. Men innerst inne vet du att jag inte menar det, att jag verkligen beundrar dig och älskar dig.

Jag uppskattar verkligen allt du gör för mig. Speciellt nu när mamma är borta och pappa har inte tid för mig så behöver jag dig verkligen och som tur är har jag dig. Älskar dig mormor och utan dig hade jag aldrig överlevt detta livet.




Fri vers (Fri form) av Theodore Wiktröm
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-04 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodore Wiktröm
Theodore Wiktröm