Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då fyrkanter faller


iris

brinner vi vi små vi krypande


lust lust till vad. Över alltet
dinglar ostar hål i. När jag var
barn hängde fantasin rep genom
hålen. Det var då.

Idag är idag. Kan inget längre.
Repen minnen. Blott.

Solen gastkramande. Texten övar
mig i vuxenhet urskiljer oss

men det är enbart övning.

Jag är inget slott ingen solnedgång.

Är en väg mot lögnen där rytmer
ljuger inbjuder

vad är text. Fristående partiklar
till för er. Inte längre för ett jag.



Någon frågade flickan om hoppets
bostad. Hon har inte svarat än.

Hon andas enbart lättare. Likt en
gräshoppa med vingar ser jag henne


hon var vacker tyckte jag.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-04 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP