Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Harp and flute - Standchen - Orpheus Classical Ensembles >>>


incense

 

 

 

 

 

 

salt och citron

böljar


 

 

jordens yta

myllas doft



 

 

vill jag vada


låta minnen skölja

naken fot

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-07 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gottläst -
och tusenlukter
följer i stegen
2013-08-10

  Lars Hedlin
Fint!
2013-08-08

    ej medlem längre

ord och musikstycke i samklang
mycket njutbart
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight