Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän och tidigare kollega jag inte mött på länge...


vänskap

 

 

 

 

 

 

mitt uti

all förtvivlan

framträder

ett litet ljus

från en källa

så länge sedan väl mött

inte desto mindre

varm och generös

 

tack för alla möten uti livet

trots att meningen inte omedelbart syns uppenbar

genuin gemenskap

vars vänskap

får hoppets låga fortsätta lysa upp mörkret

igen

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 372 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-06 12:52



Bookmark and Share


  wildah
Blir väldigt hoppfull och glad av din fina dikt!
2013-08-09

    ej medlem längre

Fina rader med stor innerbörd
2013-08-06

  Ljusletaren
Ett litet ljus som blev ett stort och fint självlysande glädjeljus till dig.
Så fint du har ordat ... tack/ kram
2013-08-06

  Lars Hedlin
Så vackert man blir glad ;)
2013-08-06

    ej medlem längre
en mycket öm..
och så fin text!
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight