Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Inaka-Bue, Japanese Bamboo Flute >>> Det finns inget beständigt förutom förändring /Herakleitos


Man kan inte två gånger kliva ner i samma flod

 

 

 

 

 

 

 

så 

spinner

tiders

varv

 

 

 

spända

 

 

  

 

vända

öppna 

sinnens

segel

 

 

 

lämnas

det som komma skall

 

 

 

 

 

ordet

 

 

finns till 

i orden

ordet lever

 

 

 

 

 

frambringar 

 

 

 

 

  

en gång

endast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 629 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-03 20:20



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Eoner av visdom
och skönhet
skaldat i de
orden
Ljuvligt flödande
lätta och flyktiga
men tränger
genom allt..

"en gång
endast"

2015-05-02

  Chawa VIP
Mm, "så spinner tiders varv..."
Stor poetisk klarhet i din penna!
2014-01-03

  aol
fint skaldat vännen till fin musik
2013-11-04

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight