Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

symbolismens melodi

kramar som om tillpressade
löften alldeles egna gavs

fontäner ögats bläck av ton

Tillblivelsen den stund när alltet
påbörjat sin stund

drastiskt flyttades toner över
huvuden. Här var trots allt kallt.

Här samlades de gungande skeppen
flöt till andra vikar

okända hamnar teckenspråkens
olikhet i grunden viskandes om
samma bokstav

olikhet som flyter mot varandra
hör varandra tala sökta språk

aldrig riktigt funna

blöd tala om vad du vill ha
ge då kräv






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-05 16:40



Bookmark and Share


  flygia
Tant Tekla frågar:
mån´dä?
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP