Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik

-

En humla landade i en krasseblomma med en duns.

 

Länge stannade han, en lång stund, krasseblomman

nådigt vippande.

 

Upp och ner

fram och åter

bland yppiga bladen

vippande

 

Dessa besök har hon inget emot … tvärtom!

 

Vem kan stå emot en humla pling och plong? En sensommarhumla

trind och rund.

 

Vem kan stå emot en humla?




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 388 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-05 17:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint förmedlat! APPLÅD!
2013-08-06

  Solitaire VIP
Nej den kan man inte stå emot :)
Inte din mysiga dikt heller.
Sparar den till mörka vinterkvällar...
2013-08-05

  Anita Westin
Ljuvlig!
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter