Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk på skräckens ansikte för dem som alltid lever med rädslan för separationer


om rädslan att bli övergiven ( choka )



vara rädd att bli


lämnad, vara lämnad


leva vidare;


lämnad - faser upprepas


i skräckkabinett


var man fruktar var av dem



innan, medan, efteråt




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 475 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-05 20:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra och tänkvärt skaldat
2013-08-07

  Sunlight
Bra gestaltat
2013-08-06

  Lars Hedlin
Bra fångat känns igen....
2013-08-06

  träsnidaren
Igenkännande tankar. Fint fångat.
2013-08-05

  Federico Romano
Kansk där svartsjukan börjar, eller barndomsminnen av dåtida separationer..
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran