Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ryggvänd


natten har förstående ögon
bäddar sitt tröstande mörker
över dagsljusets stinkande ångor

tystnaden blir aldrig total
men månen tuktar vargtimmen
till dämpat brus

natten vet allt som dagen ljuger
så vänder dygnet

dagens röda öga
skriar åt tungans oförlösta barn
som sväljer strupens vrål




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-06 22:58



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

en briljant text i like
2013-08-09

    ej medlem längre
Skrivet av en skald som vet att skrika är inget för någon. Så fortsätt så
2013-08-09

  Nina.H
Den här tyckte jag om! Fint
skrivet!
2013-08-07

    ej medlem längre
o-be-
tving-
lig
2013-08-06

    ej medlem längre
Så vacker..!
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP