Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 119 (Åter seende)

Att skiljas åt

ibland utan ens 

ett avsked

att förlora varandra

kanske för all tid

ur sikte

 

Livet? Ödet? Meningen? Slumpen?

 

Att samma faktorer gör

att vi åter korsar våra stigar

är nära nog mirakulöst

ofta oförklarligt magiskt

 

Åter seende

Ett åter leende

Som förnimmelsen

av att ha varit partiellt blind

Men nu åter seende

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 367 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-07 09:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läser och beg rundar
2013-11-21

  Minkki VIP
Inga kända kartor gäller de sällsamma mötena... Fin text!
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström