Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstavens fall


en del av plåten av

jag var yngre då fanns
oändlighet inuti



Över städer samlade gud
löftena de brännande

på hal lina dansade fötter framtid



natten gröpte e hål i ändlighet
av sträckan

stenväggens väta grävandet

handens sår att lägga om

ta sig upp. Det var jag som gömt
mig ni som letade jag som ännu
gömmer mig ni som ännu letar










Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-07 09:55



Bookmark and Share


  Anita Westin
Fina slutrader. Men visst ska det vara gröpte?
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP