Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med händerna mot världen

en armlängds avstånd
är lagom

längre bort
blir ensamhet

och närmare
då skulle man se



att livet ligger där



insopat
under



ridån,
den där yttre
perfektionen



framför inre
förträngt
och stängt


men med handen mot världen
kan man aldrig leva



[tro aldrig
att hon inte vet det]




Fri vers av San
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-03-06 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

San
San