Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väninnan

något gick snett
för oss vägen fram
du, min bästa vän

inser du mig byter
mot annans skepnad

vittrande vänskap.

bygger mig själv
del för del

andra mig ser som ny

 




Fri vers av Harriet Gullin VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-07 11:01



Bookmark and Share


  Maiah VIP
känner igen mig så väl i dina ord som berör....
2013-09-24

  agneta pichler
igen kännande.. rader


2013-09-23

  Kim VIP
Ja så är det med vänner!
2013-08-25

    ej medlem längre
rakt ur värkligheten
2013-08-07

  Lars Hedlin
Förnyelse början och slut
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP