Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en mopedflak



Ett instrument med perfekt ton
klingar rent
som mitt djupt bubblande skratt
på en solig sommardag i skärgården
då jag sitter helt spänt
på en mopedflak

i nerförsbacken
medans jag låter
vinden ruska mitt hår

mellan mina skrattattacker
som ännu klingar rent
från ungdomstider






Fri vers av Ritva
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-07 13:06



Bookmark and Share


  träsnidaren
Underbara ord som ger sådana vackra minnesvyer. Fint skrivet.
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva