Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sonett för du och du mitt andra



Pennan talar inte längre. Det
stänker av outtalad sorg av
valen ligger berg av starka
färger

Det var dig jag tänkte på

mitt i

det jag har med han den
andre. Då var det bara du och
inget annat. Likt en sång som
aldrig hittat andra toner.

var ett piano då och var
nog inget annat. Inget annat under
dessa tio år som var


Var de där styckena som började
så nytt så annorlunda för att sedan
mörkna längtans ton så hårda
sugande

så ytterst välbekanta. var just blev
just inget annat.


Nu tvivlar anar anorna ett annat
ett litet hölje av ett avsked till
en början


är skörhet barn är inget
tiden kunnat stannat

Är mina fingrar över stycken aldrig
hörda dessa toner är så svaga

är likt mjukhet spröda oupphörliga




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-07 13:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
naket och skört, med en besk, ihålig ton. skrämmande och vackert
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP