Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en text ifrån en skrivövning. Uppgiften var att gå ut och skriva ner vad vi såg och hörde. Sedan fick vi sammanställa detta och byta ut "jag ser" och "jag hör" mot "jag är". Så här blev det. En nonsenstext, men fint på nåt sätt.


Jag är...

Jag är kvinnan som skriver.
Jag är fiskmåsen som stiger mot horisonten.
Jag är fågelkvittret, pappersarket som fladdrar i vinden.
Ett skrangligt gammalt staket.

Jag är barnet som leker,
barnen som spelar fotboll i gräset.
Jag är ljudet av hjul,
som sakta rör sig fram
över gruset.




Fri vers av Marreb
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-07 14:52



Bookmark and Share


  träsnidaren
Jag gillar din "nonsens" text.
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb