Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivövning att beskriva en sommaräng utan att använda orden grönt, sommar, sol, gult och äng.)


Sommaräng

Ur skogsbrynet breder den ut sig som en sprudlande matta inför mig. Blommorna lyser i kaskader av färger och former, höga och långa och söta och små vajar de stilla i vinden. Inbjuder mig att kliva ut, röra mig fritt under himlens strålande värme. Här bland fågelkvitter och solskensbad är det gott att vara. Insekterna surrar kring mina ben. Det kliar till. Adjö till den knotten. En blomma pockar på min uppmärksamhet. - Plocka mig, plocka mig, tycks den säga.




Prosa av Marreb
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-07 14:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin beskrivning, tar
läsaren dit!
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb