Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivövning med inspiration hämtad från en bild av ett konstverk.


begravd

begravd
inmurad som i sten

det tränger, spänner
vill frigöra mig
spränga mig ut

vänder, vrider mig i kamp
lossnar litegrann

sträcker mig sedan
med kraften
av mitt inre jag

frigjord ifrån mörkret
fri att vara jag

dansar nu fritt
i vinden




Fri vers av Marreb
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-07 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb