Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålands öars kyrkobröllop

I tomhet fanns minnet av det
fyllda

hur hade tomhet annars hänt

var inte orden kunskap utan lans
på häst flydde över geografisk
tätbyggt mil efter mil

var så naket då så naivt
så inflätat ilsket

kampen slet mot övergrepp de
vardagliga

den gjorde mig så mycket så
mycket att jag tappat vad som
annars kunnat hänt

en liten knappnål några brev i
låda av en tid som gick på egna
ben

så stark var skörhet


så svag så viktig var du så levande
trots död




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-07 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tappat vad som annars kunnat hänt, så mycket i dessa ord och tiden med egna ben, ja, det har den ju verkligen, en skör och vacker dikt som känns
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP