Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet klokord 36

Kärleken kan man inte äga, hålla kontroll på eller kräva.

Kärleken kan bara ges frivilligt.

Den kräver ödmjukhet och kapitulation inför det faktum

att den faktiskt inte går att styra.


Man kan inte äga den man älskar

men man kan älska den man har.




Övriga genrer av Marreb
Läst 448 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-07 17:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar dikt - slutet fick mig att minnas några ord av en vis gammal dam...."Om man inte får den man älskar så får man älska den man får"
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb