Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utomhusarbete i Akvarellakademin


KÄLLÖR



det doppas, blaskas och stänks
bara tre färger får vi använda
de stora arken sköljs över med
vatten från fjärden

gräsmattan fylls med fantasier
eldfängt röda och sommarblå
gräs och grus skapar mönster
under torkprocessen






Fri vers (Fri form) av Gerd Vading
Läst 588 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-07 19:06



Bookmark and Share


  Lärling
Å, vad härligt! Underbar målning och skön beskrivning av målandet i dikten.
Kommer själv nyss från en akvarellmålningskurs - dikten ger igenkänning och längtan tillbaka.
2013-09-24

  Anya VIP
Härligt skapande både i ord och bild.
2013-08-14

  Göran P Rödholm
Låter härligt detta!
2013-08-13

  Palett
Fin bild till bra text !
2013-08-07

    ej medlem längre
Du målar fina färger med ord och akvarellens toner.
2013-08-07

    ej medlem längre
rytmiskt och lekfullt
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Gerd Vading
Gerd Vading