Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skaver mot ytan

Matta av gula löv

döljer myrans väg

 

Det skaver mot ytan av torkad mossa

fötter stegar snabbt i natten

sätt dig ner varsamt

underliggande

taggar

 

Mossbeklädda grenar

skummar min sikt

 


Jag kväver en tanke ur föråldrad ådra

fantasin svävar vid molnfri tanke

ugglan hörs slå vingslag

skarpsydda

ögon

 

Grånade strån

viker din väg

 


Rödvit målad sko är fast vid marken

starkt förankrad vid sjöns mörker

djupet andas spegelblankt blå

natten

sluts

 

Nattmörker bleknar

gryningsslummer söt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-08-10

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-10 18:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du målar landskap för själen att vila i.
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall