Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blank

 

Vi födds blanka till livet
Gud smutsar ner oss till onda
Idéerna smutsar ner oss till fanatiker

Vi trillar upp och ner
Till vänster och till höger
På jagelse på våra idoler

Den högsta idolen innebär att döda de andra
Eller bli dödat för din idols skull
Blir en symbol

Det finns absolut ingen skillnad mellan vapen och (gud)
Det finns absolut ingen skillnad mellan krig och (gud)
De har den starkaste förbindelse någonsin i hela existensen

Blanka är vi tills religionen våldtar oss




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-08 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP