Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett semesteralias utöver det vanliga


Fikret Gürksallat Bizemtepe


Drar till Marmaris 
för 1 veckas avkoppling
men har inga
som helst
förväntningar
alls
på maten
eller hotellet
bara
på vädret
och badtemperaturen.

För sanningen är
att för den summan
som resan kostade
borde jag inte ens
kommit till
vår vackra huvudstad
med Schenker
på en EUR-pall.

Nu får jag
ALLT
all inclusive
eller som en vän skrev
på Twitter:

”På Mackans hotel
underhåller 2
fängslade kurder.
Vad består då
buffén av?”

Det undrar jag också.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-08 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med facit i hand...

vet vi vad buffen
bestod av eller
inte bestod av..

Ha ha ha värsta
kaoshotellet vi
hamnade på, tur
det fanns ett
annat så vi kunde
byta.... resten var
PERFA !




2014-04-12

  Nina.H
Bättre med överraskningar
än förväntningar.. :)
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP