Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ut ur svek


så döljer sig

 

 


som fanan följer vinden

så döljer sig doft från andra håll
så seglar surfare på andras roll bekvämt vilande bakom linsen

 

hemma slog grinden sin saknad högljutt i många månars död och spjälkade flisor
gamla trät täcker nu marken

 

i lä från lämnade löften dina sådda lögner börjat gro och glöd lagts över spjällen
i morgon otta ska jag vattna igen

försiktigt

 

ens egen blommas doft kommer efter och känner du nu hur jag vänder mitt hus
och halar fanan för kvällen

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-08 12:06



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
En text som för mig ger bilder
av en en nystart. Bilderna luktar
bitterheten o så denna nu Otta
ska jag ... Rytmen i den närheten
tar tag i mig. Du, det är riktigt bra!

2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri