Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråksång

 

Svarta vingar
skär sönder vinterluften
med knivar av eld och rök och vatten
som Spitfires
skjuter ner dom hesa skratten

Svarta vingar
far på hemligt uppdrag
dit där det uråldriga bor
sveper in över fälten
jägare av bäck och kåda
skickade av Oden och Tor

 




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-04 16:23



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Den var fin!
2020-05-02

  Solweig Jansson VIP
Härlig bild !
2020-03-02

  Yrre VIP
Tycker om!
2020-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman