Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinkadus, sinkadus


Sinkadus, sinkadus
tärningen är kastad
Ibland blir man så osynlig
överbelastad

Membranet
är tunt nu
Det bränns mot min hud:
kaos är granne med Gud





Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-03 15:04



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Den här korta är en go'bit, gillar ordleken och djupet.
2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman