Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en chans

Vi färdas alla
bortom vår sorg
På ett torg av purpur och kobolt
lägger döden smycken i en korg

Silvervatten, silvervatten
blänker så
En stråle i kosmos
som färdas i det blå

Gömmer mig i mörkret
i det öde huset
Ensam med demoner
bara då kommer jag ut i ljuset

Har man varit på en resa
överallt och ingenstans
Blir man så förändrad
att man inte har en chans

Inte sa jag allt
för att rädda själar
Men många säger inget
blir för alltid trälar




Bunden vers (Rim) av Mikael Ekman
Läst 544 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-27 12:40



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Vackert med klangfullt innehåll.
2015-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina rim och tänkvärda ord!
2014-07-27

    ej medlem längre
Mycket fint diktat!
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman