Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

endast

 

våra nätter har kastat skuggor
dina önskehänder smekt mitt rädda
lagt ett nät över det brustna

tiden stannade 
när vi endast var 
i vår omslutande vagga

sidorna rycktes hastigt ur
eldades med din härjande låga

det var endast en kärlekssaga

 

 

ingen trasig kan älska i verkligheten

 

 

 

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 490 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-08 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo