Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte om jag fått det av Moder Jord

Dygden av att plocka en bukett blommor

 

 Hon gav mig dessa

 

I fingerborgsblomman får mitt

lillfingret plats

Vallmohav 

smörblomma

rölleka vit

 

Ser skönhetsbragd över hela

horisonten

hagar

slätter gröna

 

 Hon gav mig sitt ord

 


Med havet i min famn

skörden

riklig doft

tusenskön färgprakt

 

Hon viskar med nektar på tungan

 


Moder jord lär mig

respektera

hantera

reflektera

 

Hon ler mot mig

 

Jag omsluts

omsorgsfullt

hon gav mig sitt

sköte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-08-08

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-08 16:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver skönhet...jag njuter av läsningen.
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall