Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville mig




Du mindes mig
du sökte mig
du ville mig
jag kom till dig

men så,
måste resa, sa du
fast jag rest till dig
så kanske aldrig mer?

jag grät en skvätt
av både glädje och sorg
när vi skildes igen
efter allt gott

dina mjuka bröst
mot mina
din mjuka famn mot min

ensam du, ensam jag
igen







Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-08 17:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint...
2013-12-05

    ej medlem längre
"du ville mig"
Snyggt.
2013-08-15

  anita VIP
Bra skriven
2013-08-15

  Katinka VIP
Ett möte, vackert beskrivet av dig.
2013-08-11

  kerstin skriver VIP
fint att vilja någon, fint om att resa, att glädjas och att gråta. minnas.
2013-08-08

    ej medlem längre
Du skriver ord som föder känslor att läsa.
2013-08-08

  anita VIP
Bra skriven
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP