Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verbal zonbieslakt.

Uppfödd på levrat blod och solvarm betong! Mitt otroliga oroliga inre skapades av eklektiska, vridna tankar, kassa tolkningar och en sträv jargong!

Mitt mentala tillstånd är inte smittsamt, mitt interna sammelsurium är sällan vilsamt, aldrig stillsamt!

Fyra filers motorväg, lik förbannat söker jag en genväg!

Vart jag än vänder blicken ser jag lik maskerade till levande mäniskoskal! Det är ofta dessa jävlar som ifrågasätter mina val!

Verbal zombieslakt är mitt försvar, glömt fler ord än du har i din mediokra repertoar! Ditt sinne är lika attraktivt som en en festivalurinoar, inte all alkoholgel i världen kan hålla mig kvar!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-09 11:15



Bookmark and Share


  Hondjuret
Så jävla bra och vasst
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard