Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ängel

 

 

Var finns du

kärlekens ängel?

Du som trollbinder

själar.

 

Du som ger mer 

än du tager.

Kärlekens ängel

som sprider

kärlekens budskap.

 

Hon kräver inte

kärlek tillbaka.

Bara att vi 

som någon gång 

har känt kärlek.

 

Fortsätter

att älska.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-09 12:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker poesi
2013-08-11

  Rise Little One
Det klingar så fint i öronen.
2013-08-09

  Maj-Lis VIP
Så vacker
2013-08-09

    ADI Nehlin
vacker
2013-08-09

  Angel of love
Underbart vacker.
Bokmärker direkt!
2013-08-09

  anita VIP
Underbar dikt värt att bokmärka
2013-08-09

    ej medlem längre
Ja, vi tror alla på Guds kärlek!
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP