Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

romans V




timglaset håller samman

våra halvor

sanden strilar

ur våra fingrar

sammanflätade

ännu är min ryggrad

full av dig




Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-09 13:42



Bookmark and Share


  petter rost
Jag ser att fler än jag läser in dessa Romanser i en svit, ännu i fem delar som bör läsas som det sammanhang de utgör.
Anar i denna femte en aning av en dubbelhet. Timglaset, igen, men syns mej i en annan innebörd. 0ch ännu är din ryggrad...
Ännu är sviten är inte fullbordad
2013-08-09

  Xuvetyn
Den här måste du ha ändrat på, till någonting mycket bättre dessutom. Klar vision i utförandet, kanske håller med Rochester, sett till hur summerande den här är, har jag svårt att se hur en ytterligare del skulle tillföra tillföra något, men det visar sig.
2013-08-09

  Rochester
Det här är den enskilt mest lyckade av svitens delar så här långt. Den är lätt att associera till och få bilder av, utan att de skrivs rakt ut. Inte okomplicerat olycklig/lycklig etc, luv och olycksbådande på samma gång.
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle