Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa aldrig jag älskar dig.

Du sa aldrig:
Jag älskar dig

Hammarby Allé är lång
Du hade hunnit säga det tusen gånger om

Men du grät
Den natten då allt tog slut

Såhär i efterhand känns det genomskinligt
För det var ditt fel

Gråten borde varit reserverad för mig
För det är jag som är offret
Det är du som lämnade mig

Sist vi gick till affären
Höll vi inte varandras händer

Jag låg på ditt bröst
Du slumrade
Jag grät
Vi kysstes inte en enda gång

Det var ingen elektricitet mellan våra fingertoppar och vi behöll kläderna på och vi kramade varandra hårt ändå var allt lugnt och stilla och vi bara pratade om alldagliga saker som din stundande flytt och mina studier och du sa grattis och jag sa grattis och ställde artiga frågor om din husvärds katt.

Jag sa aldrig:
Jag älskar dig




Fri vers av Kristallglas
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-09 22:16



Bookmark and Share


    Anna B
du är så bra,
känner alltid så mycket när jag läser det du skriver.
skriv mer!
2013-08-15

    Dan Myrbeck
redan i början applåderar ja!
fin!
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Kristallglas