Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri och lycklig


Återigen ler livet...

 

Återigen ler livet,

inget som stör och stökar,

sol som värmer min själ,

himmel utan begränsningar.

 

Inget som stör och stökar,

inget som hotar mitt liv.

Allt är helt och gott,

ett nytt liv jag fått.

 

Mer tid att fylla,

mer kärlek att ösa.

Mer tid att ge mening,

mer mening att ge tid...

 




Fri vers av Den gamle
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-10 01:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härlig känsla..
2013-08-10

    ej medlem längre
Fantastiskt!
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle