Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyhörd?

Du hävdar med en blinds inblick att jag är så pass förstörd att min mammas mage borde varit vadderad, jag svarar att din far borde varit mekaniskt kastrerad!

Du säger dig vara lyhörd, du kallar mig störd, förstörd och att jag gör dig illa berörd. Fan du borde spolats bort med din efterbörd!

Du är så jävla dum, borde vara förbjudet, retarderade, enerverande kommentarer baserade på felaktig data! Håll käften stängd och låt någon vettig annan prata!

Ser att munnen rör sig men jag filtrerar bort ljudet som passerar dina variga läppar! Du är ingenting mer än ett tomt snurrande hjul och jag är utrustad med verbala käppar!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-10 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard