Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vände om åter

 

 

 

Sirliga solglimtar

tränger

framåt

mjukvandrande leende

 

Ta min mjuka famn 

 

vindljumma vatten

naket

älskande

gräddsöt lockelse

 

Ta min slutna gåva

 

varm ängelhand

ärligt

fladdrande

vitduvad frihet

 

Ta min undrande klarhet

 

Överhet misstanke

glödgat

järn

svedda orosmoln

 

Ta min vävda hunger

 

Orkansvart himmel

dold

otro

gråtsörjd kärlek

 

 

 

 

Du vände om åter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-08-10

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-08-10




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-10 19:29



Bookmark and Share


  stig wikman
OKEJ.
I TAKE IT
ALL.
( fin text )
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall