Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömrike

 

 

Du fastnade på mina läppar

och

jag drogs in i universums salar

 

Du hamnade under mitt ögonlock

och

jag stannade tidens ända timma

 

Du lockade ömt vid midjans linje

och

jag låste undret i drömrikets rum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-08-10




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-10 19:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sensuellt skaldat APPLÅD!
2013-08-14

    ej medlem längre

Fantastiskt poeterat ..
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall