Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett kollrigt infall, inte äkta Hitchcock ;)


Vertigo

 

kör för fort, saknar kort,
växlar in min fyra,
råden blir då dyra,
bromsar orden yra
svårt att styra
en som saknar styrsel
när den drabbas utav yrsel

 

2013-08-10  23:35




Fri vers av Minkki VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-10 22:38



Bookmark and Share


  walborg
Rolig lek med språket
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP