Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en glassko utlånad



Har fångat händer våra händer

tilltrasslat inbundna. Längtan håvar
in stumhetens nät. Är där
utmejslat leende. Är där frågan
har sin början, jag blev jag
igen.


sägs mörker far som aska


sprider sig tar eld. Kroppar
upplysta inifrån.


är fyra ögon nu. Vi ser.
tar fyr.

Min kropp två meter från
min verkliga. Onåbar.

Har fångat livet våra liv.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-11 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad bra du är, det här är så skönt att läsa.
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP