Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland.

om inte nu och då fanns
kunde vi vara nån annanstans?

för vem väljer hur vi ska må?
saken är klar, allt är redan bestämt

livet du levt
är det liv jag lever nu

ibland blir jag så rädd för mig själv
att jag springer och gömmer mig

för världen är så vacker när ingen ser på
och jag vill lova att idag såg jag solen
så som den ville bli sedd

jag släcker nu
låter mörkret bära mig ut
över vit mark där inget ligger begravet
och i slutet av denna cirkel
startar en ny




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2013-08-11 16:31



Bookmark and Share


  bumerang
"Om inte" är intressant.
"Allt är förutbestämt" är möjligen sant.
Intressanta livsfrågor.
Fin text.
2013-08-19

  Madeleine Richter
Tycker om det existentiella i dikten. Vädjar till det undermedvetna. Fin rytm i din text
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock