Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kem.

kemikalier, bara ordet får fiskarna att försöka andas
tragedi, en vän som gått bort eller tusentals människor
som dör var dag utav svält

dra ett djupt bloss
och varför inte färga de grå 2 med svarta prickar på,
kan nog bli på mode då!
överlevnad,
ett ord bland för många andra som på sikt helt glömts bort




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-11 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock