Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarens sista smultron

sitter
på bänk vi skogsvägens slut
ser ut över hästarnas hägn
hör mullret som dånar västerut
som talar om åska och regn

skogens vackra salar
står öppna och tysta
solen bakom tallar dalar
inte ett löv syns rysta

så äter jag smultron jag fann här bredvid
plockade dem i min hand
inser att sommaren börjar bli blid
att kärlek tar slut ibland






Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-11 18:46



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Fina rim, fin sommarkänsla:-)
2024-01-11

  Johan Karlsson
Natursköna, urhäftiga korsrim!

2013-09-26

  kerstin skriver VIP
vemod i finstämd poesi. raden:

// inte ett löv syns rysta //

berör mig
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP