Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"varifrån skall min hjälp komma? Min hjälp kommer från Herren som har gjort himmel och jord." Inspiration Psaltaren. Bild Goggle


Jag lyfter mina ögon upp till bergen.


Han låter ej min fot vackla

eller slumrar

utan bevarar mig


Han sover inte

utan är mitt skydd

på höger sida


Solen skadar inte

om dagen

eller månen

om natten


Herren bevarar mig

för allt ont


och bevarar min själ


min utgång

och ingång

från nu

och alltid




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 715 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-08-11 20:49



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade och fortfarande plats på mest bokmärkta-listan ...
2013-08-13

  Sunlight
Stark och trygg förlitan, så fin text!
2013-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
En text till trygghet och tröst...mycket fint...
2013-08-13

  Seglaren
Det är en mycket fin text du publicerat. Ett stycke som är så trösterikt.
2013-08-13

  Eva Helene VIP
Till styrka och tröst, fint!
2013-08-13

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en placering på mest bokmärktalistan, jag bokmärker också.
2013-08-12

  Eaglemountains VIP
Herren är min starkhet
Och min lovsång
Herren är min starkhet
Och min lovsång
Han blev mig till frälsning
Han blev mig till frälsning
Herren är min starkhet
Och min lovsång./ Musik: Eva Pettersson

Ps 118:14

Tack för denna text.
2013-08-12

    ej medlem längre
Underbart skrivet!
2013-08-12

    ej medlem längre
Ja, Herren är min trygghet...
2013-08-12

    ej medlem längre
Alltid trygg i Guds famn.
2013-08-12

    ej medlem längre
O så vackert du återger de här samlade guldkornen. Blir upplyft och glad. Tack att du delar!
2013-08-12

  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2013-08-11

  walborg
Tack Bibbi
2013-08-11

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Det är så starkt..att kunna tro så.. Din text, som en bön, andas sådan tillförsikt, sådan inneboende trygghet, Detta är mycket skönt att läsa.
2013-08-11

    ej medlem längre
Tack för dina tänkvärda ord!
2013-08-11

    maija tuori

Tack Bibbi och Amen !
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP