Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri



När natten vaknat saknades
din kropp. Den andandes
mot lår.

ögat skingrade tankar genom
korsordstext. De dog.

Vaknade över mossan. Blöt lydig
värme slog mot rutan var i bil
krockad.

Över detta liv en fråga om vad
kärleken gör människan

fri. Fåglarna parerade svaren
mellan vingbredd

fri. Texten låg likt frihet invid
andra. Oprövad inte någon
dag utvald.

Fri.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-11 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP