Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem var ni



Berättelsen saknades drunknade
i orden. De vackra de alltför

sköna. Likt du. Hade gläntat på
porten. Var inne nu. Innanför.


Se mig skrek hon se. Jag bad dig
vänta vända om.

såg min ögas ton då. Den dolda.

Jag bad dig vänta vända om
bad dig se vad sågs.






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-11 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bönen, vädjan och spänningen med den egna blicken är ekelöfsk. Koncentrerat. Involverande. Personligt. Introspektionen är en höjdpunkt.
2013-08-12

  Anita Westin
Gillar inledningsraden. En text med skörhet. Fin. Den här raden
: såg min ögas ton då. Den dolda.
Skulle vilja ha :mitt ögas ton.
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP