Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tanka/senryu)


Inre cirkeln av tillit

Inre cirkeln av
tillit, lojalitet och
i årets all tid

Vänskapsband som håller tätt
tätare än en lägel




Bunden vers (Tanka) av Synx
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-12 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx