Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitting

Sitting around a white coffee table

¿agua o otra?

Three, four years ago, I was by the toilet making lines
He saw and asked
sending receiving letters
let's go thank you
surr så mmm
mångt o mycket

just like




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 239 gånger
Publicerad 2013-08-12 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos