Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Avskalad ängsla

slår mot 

min axel

 

Tömd är rymden

med stjärnors

vandrande stoft

 

Du försvinner

bland molntussar

gråa

 

Saknaden kommer

med kallfrostad

gråt

 

Frasande vindar

tömmer mitt

sinne

 

Sakta tårar

river mitt

inre

 

Mattad själ

tar hjärtat

ur bröst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-08-12




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-12 15:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vacker i längtans toner.......
2013-08-14

    ej medlem längre
Du får sorg och förtvivlan att låta vackert.
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall